Fotbalisté Liverpoolu prohráli s Chelsea a zdramatizovali boj o anglický titul

Fotbalisté londýnské Chelsea se vrátili do boje o anglický titul. Ve 36. kole zvítězil tým Jose Mourinha i bez zraněného Petra Čecha, ale s Tomášem Kalasem v základní sestavě, na hřišti Liverpoolu 2:0. Dvě kola před koncem tak ztrácí na druhém místě tabulky dva body právě na svého dnešního soupeře. O další bod zpět je Manchester City.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zklamání liverpoolských fotbalistů

Zklamání liverpoolských fotbalistů | Zdroj: Reuters

Trenér José Mourinho šetřil některé opory před odvetou semifinále Ligy mistrů s Atlétikem Madrid a první poločas šlágru 36. kola Premiér League příliš dramatických situací nenabídl. Chelsea se ale branky přece jen dočkala. V nastaveném čase chyboval Gerrard a Demba Ba samostatný únik úspěšně zakončil.

Domácí Liverpool mohl ve druhé půli vyrovnat, ale střelu Allena gólman Mark Schwarzer, který chytá místo zraněného Petra Čecha, vyrazil. V 94. minutě pak vítězství hostů zpečetil Willian.

Zaváhání Liverpoolu využil Manchester City, který vyhrál na hřišti Crystal Palace 2:0. Tým City tak dvě kola před koncem soutěže ztrácí na druhou Chelsea bod a na vedoucí Liverpool tři body. Manchester má ale ještě jeden zápas k dobru.

Anglická fotbalová liga - 36. kolo:
Liverpool - Chelsea 0:2 (45.+3 Ba, 90.+4 Willian), Crystal Palace - Manchester City 0:2 (4. Džeko, 43. Touré)

Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme