Usain Bolt v Ostravě poběží stovku, věří manažer Zlaté tretry

Pořadatelé ostravské Zlaté tretry oznámili jména dalších hvězd, které se červnového atletického mítinku zúčastní. Největším tahákem bude Jamajčan Usain Bolt, u kterého ale není jasné, na jaké trati se představí.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Usain Bolt

Usain Bolt | Zdroj: ČTK

„Musíme počkat, až začne Usain Bolt trénovat v tretrách, podle toho se rozhodne. Myslím, že by to mohlo skončit na stovce. Vše nasvědčuje tomu, že to bude jeho první start v sezoně a na ten vždy volil stovku,“ předpokládá manažer mítinku Alfonz Juck.

Záležet bude také na stavu jamajského běžce. „Doufáme, že mu vše půjde dobře v tréninku, a přestože je to pro něj oddychová sezona, splní všechny své závazky,“ věří organizátor.

Pořadatelé Zlaté tretry také oznámili další jména špičkových atletů, kteří letos do Ostravy přijedou. Účast potvrdil vytrvalec Bernard Lagat, který poběží 3000 metrů, a také ruský výškař Ivan Uchov. Velkou českou nadějí na vítězství bude oštěpař Vítězslav Veselý.

Tradiční atletický mítink se na stadionu v Ostravě-Vítkovicích uskuteční 17. června.

Tomáš Kohout, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme