Reprezentant Zámorský opouští mistrovský Zlín, do Sparty jde gólman Staňa

Obránce Petr Zámorský už balí zavazadla na svůj premiérový světový šampionát, před další sezónou ale bude plnit kufry znovu. Po této sezóně totiž opouští hokejisty Zlína a zahraje si ve finském Espoo. Náhradu za Tomáše Pöpperleho, který se vrací z hostování do Lva, má pražská Sparta. Bude jí Slovák Rastislav Staňo.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Zámorský ze Zlína střílí při samostatných nájezdech rozhodující branku utkání chomutovskému brankáři Martinu Růžičkovi.

Petr Zámorský ze Zlína střílí při samostatných nájezdech rozhodující branku utkání chomutovskému brankáři Martinu Růžičkovi. | Zdroj: ČTK

Zámorský se ale nemusí být, že by v novém týmu nikoho neznal. Antonín Honejsek, rovněž extraligový mistr se Zlínem z tohoto roku, podepsal v Espoo smlouvu už před pár dny. Zlín navíc opouští Marek Melenovský, kterému skončila smlouva a klub mu nenabídl novou.

Zbytek týmu si ve Zlíně už pojistili. Hlavně hvězdy Kašíka, Balaštíka nebo Kotvana. Z kabiny finálového soupeře Komety se do Zlína přesunuje obránce Tomáš Žižka, svého jmenovce bude mít v týmu trenér Rostislav Vlach. Z Karlových Varů se totiž přes celou republiku stěhuje Roman Vlach.

Oblíbenec sparťanských fanoušků, brankář Tomáš Pöpperle, který v letošní sezóně dovedl Spartu k vítězství v základní části, se vrací z hostování do kabiny na druhém konci stadionu v pražských Holešovicích – tedy ze Sparty do Lva.

Místo něj by měl zabraňovat pukům Slovák Rastislav Staňo, který má na letošní sezónu lepší vzpomínky, než jeho noví spoluhráči. Spolu s Košicemi totiž vyhrál slovenskou extraligu.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme