Začal předprodej vstupenek na Mezinárodní festival Divadlo evropských regionů v Hradci Králové

Na začátek předprodeje lístků na Mezinárodní festival Divadlo evropských regionů ráno čekala v Hradci Králové asi stovka lidí. Největší zájem byl o představení Amadeus brněnského divadla Husa na provázku a Ilúzii slovenského Národního divadla. Obě inscenace byly po pěti hodinách téměř vyprodané.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V Hradci Králové byl zahájen předprodej vstupenek na mezinárodní festival Divadlo evropských regionů

V Hradci Králové byl zahájen předprodej vstupenek na mezinárodní festival Divadlo evropských regionů | Zdroj: ČTK

Jubilejní 20. ročník festivalu připravil pro diváky celkem 27 divadelních představení. Lístky na většinu z nich by měly být k dostání i během festivalu.

„Před představením bude vždy otevřená pokladna. Vždycky od dvou hodin budeme mít na hlavní scéně takové informační centrum v pokladně. Ať to diváci zkusí a ono se třeba místo někde najde,“ říká Jana Chmatělová z obchodního oddělení Klicperova divadla.

Přehrát

00:00 / 00:00

Před Klicperovým divadlem v Hradci Králové natáčela redaktorka Lucie Valášková

Na festivalu se kromě českých souborů letos představí i divadlo izraelské, francouzské, rakouské, slovenské, ale i formace maďarsko-rumunsko-česká.

Nedílnou součástí festivalu je i open air program se zhruba dvěma stovkami představení v ulicích Hradce Králové, ale i doprovodné akce: umělecké dílny, koncerty, výstavy, profesní setkání divadelníků, debaty a besedy.

Festival se bude konat v pravidelném termínu: 21. - 30. června.

Lucie Valášková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme