Jaromír Jágr se připojí k hokejové reprezentaci

Hokejový útočník Jaromír Jágr bude s největší pravděpodobností reprezentovat Českou republiku na blížícím se mistrovství světa v běloruském Minsku. K reprezentačnímu výběru se připojí na dnešním srazu před Švédskými hokejovými hrami.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejista Jaromír Jágr přiletěl 31. července do Prahy.

Hokejista Jaromír Jágr přiletěl 31. července do Prahy. | Zdroj: ČTK

„S Jardou jsem domluvený, ale až na srazu se s ním domluvím, co a jak,“ řekl serveru iSport.cz trenér hokejové reprezentace Vladimír Růžička.

Dvaačtyřicetiletý útočník se s New Jersey Devils nedostal do play-off NHL. Své rozhodnutí o účasti na MS ale dlouho odkládal a připravoval se individuálně v zámoří.

V minulých dnech ale přiletěl do Česka a dnes se připojí k reprezentačnímu týmu, který se sejde před Švédskými hokejovými hrami v hale pražských Letňanech.

Jágr bude s týmem trénovat na ledě, zatím ale není jasné, zda odcestuje do Švédska, nebo se bude připravovat v Praze a k mužstvu se připojí až před mistrovstvím.

V letošní základní části NHL byl Jágr druhým nejproduktivnějším Čechem. Nasbíral 67 bodů za 24 gólů a 43 asistencí. Jen o dva body více měl na kontě David Krejčí.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme