Real Madrid si v semifinále LM doma poradil s mnichovským Bayernem

Fotbalisté Realu Madrid si v semifinále Ligy mistrů poradili v domácím prostředí s Bayernem Mnichov a do odvety si vezou jednogólový náskok. Jediný gól vstřelil v prvním poločase Benzema.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Realu Madrid Benzema slaví gól do sítě Bayernu Mnichov

Útočník Realu Madrid Benzema slaví gól do sítě Bayernu Mnichov | Zdroj: ČTK

První čtvrthodina patřila jasně Bayernu Mnichov, který držel míč a nepouštěl domácí do hry. Do velké šance se ale hosté nedostali. Real Madrid pečlivě vyčkával na chybu soupeře a dočkal se ve 20. minutě.

Při rychlém protiútoku posunul Ronaldo míč na rozběhnutého Coentraa a po jeho přesném přízemním centru zakončoval do prázdné branky Benzema. Z první vážnější akce tak domácí vstřelili gól.

Ve stejném duchu se odvíjel i zbytek prvního poločasu. Bayern držel míč, ale Real se dostával do vyložených šancí. Nejdříve vyhořel ve stoprocentní možnosti Ronaldo a po něm mohl skórovat Di Maria. Oba však branku vysoko přestřelili.

Po přestávce se Real Madrid dál soustředil na bezchybnou obranu a Bayern se marně snažil najít cestu k brankáři Casillasovi. Nakonec se střely počítaly opět na druhé straně.

Mnichovský brankář Neuer musel dvakrát zasahovat při pokusech Ronalda. V závěru zápasu už to byla ze strany Bayernu křeč, jeho jedinou možnost neproměnil střídající Götze a Real si bez problémů pohlídal nejtěsnější vítězství.

Úvodní zápas semifinále fotbalové Ligy mistrů:

Real Madrid - Bayern Mnichov 1:0 (1:0)
Branka: 19. Benzema. Rozhodčí: Webb - Mullarkey, Cann (všichni Angl.). ŽK: Isco (Real). Diváci: 79 283.
Real: Casillas - Carvajal, Pepe (73. Varane), Ramos, Coentrao - Modrič, Xabi Alonso, Isco (82. Illarramendi) - Di María, Ronaldo (73. Bale) - Benzema. Trenér: Ancelotti.
Bayern: Neuer - Rafinha (66. Martínez), Boateng, Dante, Alaba - Lahm, Schweinsteiger (74. Müller) - Robben, Kroos, Ribéry (72. Götze) - Mandžukič. Trenér: Guardiola.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme