KHL čeká čtvrté finále. Lev může jít do dvouzápasového vedení

Finále Kontinentální hokejové ligy pokračuje čtvrtým zápasem. Lev Praha při vedení 2:1 na zápasy znovu vyzve Magnitogorsk. Ani jeden z týmů ještě Gagarinův pohár nezískal a na ledě si hráči nic nedarují.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Za stavu 2:1 pro Lva Praha pokračuje finále KHL čtvrtý zápasem proti Magnitogorsku

Za stavu 2:1 pro Lva Praha pokračuje finále KHL čtvrtý zápasem proti Magnitogorsku | Zdroj: ČTK

„Zápasům nechybí vůbec nic. Hra do těla, potyčky, bitky, šance, góly, atmosféra. Jak v Magnitogorsku, tak tady to bylo něco neskutečného,“ ohlíží se za dosavadním průběhem finálové série obránce Jakub Nakládal.

Hraje se tvrdě, ale rozhodně ne záludně. „Nikdo nejezdí s hokejkou nahoře a nemlátí nikoho po hlavě,“ oceňuje Nakládal.

Oproti extralize se zápasy finálové série Kontinentální ligy hrají s jednodenní přestávkou. „Den volna je dobrý. Musíme ho využít na regeneraci, abychom měli sílu na čtvrtek, to je nejdůležitější,“ uvědomuje si kapitán Lva Jiří Novotný.

Přehrát

00:00 / 00:00

S hráči Lva Praha mluvil před čtvrtým finálovým zápasem reportré ČRo Pavel Petr

„Teď už se není na co šetřit. Sezona končí za pár dní a musíme se soustředit na hokej. Máme to dobře rozehrané a všichni víme, že nás čeká hodně důležitý zápas,“ říká Novotný.

Samotná účast Lva ve finále Kontinentální ligy je nejen pro hokejové fanoušky překvapením. „Nikoho ani nenapadlo, že bychom mohli dojít až do finále a hrát ve vyprodané O2 areně. Je to pohádka,“ těší Jakuba Nakládala.

Čtvrté finále začíná v 7 hodin večer a Český rozhlas z jeho průběhu nabídne reportážní vstupy.

Pavel Petr, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme