Fotbalisté Teplic nevyhlíží Evropu, chtějí hlavně přilákat fanoušky

Tepličtí fotbalisté si výrazně polepšili v boji o konečné 4. místo Gambrinus ligy, které bude znamenat účast v Evropské lize. Na Stínadlech porazili v sobotu překvapivě pražskou Spartu 3:1.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Skóre zápasu Teplice - Sparta otevřel záložník Franci Litsingi (na kolenou)

Skóre zápasu Teplice - Sparta otevřel záložník Franci Litsingi (na kolenou) | Zdroj: ČTK

„Jde mi o to, abychom hráli dobrý fotbal. To je pro mě cennější, než účast v Evropské lize. Chci hlavně předvádět fotbal, na který budou chodit lidi,“ neřeší případnou účast v pohárové Evropě trenér Teplic Zdeněk Ščasný.

V podobném duchu hovoří i hráči v teplické kabině. „Chceme hrát dobrý fotbal, abychom se vrátili do pohody. Jestli uděláme Evropu, bude to pro nás obrovské plus,“ říká záložník Admir Ljevakovič.

Přehrát

00:00 / 00:00

Chceme hrát fotbal pro diváky, to je cennější než předkolo Evropské ligy, říká trenér Teplic Zdeněk Ščasný

Teplice v utkání se Spartou ukončili třízápasovou sérii porážek a předvedli nejlepší jarní výkon.

„V tomto zápase jsme mohli jenom získat a jsme strašně rádi, že jsme porazili právě Spartu, která má ohromnou formu,“ radoval se Ljevakovič.

Vítězstvím nad už jistým mistrem potvrdili tepličtí fotbalisté, že na favorita zahrát umí. Stejně jako Sparta dopadla Na Stínadlech i Plzeň. Naopak dokázali svěřenci Zděňka Ščasného prohrát s Brnem a dlouhodobě se trápí venku.

„To jsou porážky, které hodně bolí. Nevím, proč na nás padla taková deka, že jsme neměli formu ani pohodu. Doufám, že jsme se zase zvedli a do konce ligy uděláme víc bodů,“ věří Admir Ljevakovič, který se z radosti po vítězství nad Spartou nechal ostříhat dohola.

David Kalvas, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme