Magnitogorsk chce víc mluvit, než hrát, říká obránce Lva Michal Ševc

Čtvrté finále Kontinentální ligy znovu posunulo divácký rekord soutěže. Na utkání přišlo 17 073 fanoušků. Viděli zápas, který opět nabídl hokej, který se musel líbit. Padlo osm branek a po závěrečné siréně došlo i na rány.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Ševc (vpravo) při čtvrtém zápase proti Magnitogorsku

Martin Ševc (vpravo) při čtvrtém zápase proti Magnitogorsku | Zdroj: ČTK

„Emoce k finále KHL patří. Nikdo nemá problém, když si to dva chlapi, kteří jsou stejně velcí a silní, rozdají. Všichni víme, o co hrajeme,“ hodnotí dění na ledě obránce Ondřej Němec.

Trenér Metallurgu Mike Keenan přitom označil jako hlavního viníka závěrečné potyčky obránce Martina Ševce.

Přehrát

00:00 / 00:00

S hráči Lva mluvil po čtvrtém zápase finále KHL Pavel Petr

„Mozjakin mě zkusil trefit tělem. Viděl jsem ho, ale neuhnul jsem a narazil do mě. Je to jejich kapitán, tak přijeli další. Ale je to hokej a zas z toho někdo dělá aférky,“ hájí se Martin Ševc, který jakékoli nařčení směřované na svou osobu odmítá.

„Magnitogorsk potřebuje víc mluvit, než hrát. Ať si mluví, my jdeme do příštího zápasu a zas budeme hrát hokej,“ plánuje obránce Lva.

Samotné utkání pak rozhodly chyby Pražanů. Především fakt, že hokejisté Lva tentokrát nedokázali pohlídat elitní formaci Magnitogorsku ve složení Mozjakin, Kovář, Zaripov.

„Jsou výborní, vidíme to celou sezonu i v téhle sérii. Víme, jak na ně hrát, ale musíme být precizní a nesmíme jim góly nabízet vlastními chybami,“ nabízí možný recept k úspěchu v sobotním pokračování finálové série na ledě Magnitogorsku Martin Ševc.

Pavel Petr, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme