Tomáš Berdych vyhrál nad Dimitrovem a v Madridu je ve čtvrtfinále

Český tenista Tomáš Berdych porazil v osmifinále turnaje v Madridu Bulhara Dimitrova 2:1 na sety a ve čtvrtfinále se utká se Španělem Nadalem, který porazil Nieminena z Finska 6:1, 6:4.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Berdych postopil v Monte Carlu do třetího kola

Tomáš Berdych postopil v Monte Carlu do třetího kola | Zdroj: Reuters

O vítězi prvního setu rozhodla čtvrtá hra, ve které Tomáš Berdych ztratil podání. Jinak byli oba tenisté na servisu bezchybní, český tenista si dokonce nevypracoval během první sady ani jeden brejkbol.

Ve druhém setu se pokračovalo podle stejných not až do šesté hry. V ní si Berdych vybojoval tři brejkboly a ten poslední dokázal i proměnit. Odskočil svému soupeři na 4:2 a sadu dotáhl bez problémů do vítězného konce.

Třetí set už byl jasnou záležitostí nejlepšího českého tenisty. Tomáš Berdych po dvaceti minutách vedl 4:0, když v první a třetí hře sebral Dimitrovovi podání.

Ve zbytku zápasu už si oba hráči podrželi podání a Berdych po 34 minutách ukončil třetí set a tím i celé utkání, když proměnil hned první mečbol.

Výsledky tenisového turnaje mužů v Madridu (dotace 3,671.405 eur):

Dvouhra - 3. kolo:
Berdych (6-ČR) - Dimitrov (12-Bul.) 3:6, 6:3, 6:2, Nadal (1-Šp.) - Nieminen 6:1, 6:4, Nišikori (10-Jap.) - Raonic (8-Kan.) 7:6 (7:5), 7:6 (7:5).

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme