Brankář David Bičík se vrací z tureckého Izmiru do pražské Sparty

Pražská Sparta získala po plánovaném odchodu Tomáše Vaclíka k Marku Štěchovi dalšího kvalitního brankře. Na Letnou se vrací z tureckého Izmiru David Bičík.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář David Bičík je novou posilou pražské Sparty

Brankář David Bičík je novou posilou pražské Sparty | Zdroj: ČTK

David Bičík je stejně jako Marek Štěch, se kterým bude bojovat o uvolněný post týmové jedničky, sparťanským odchovancem.

V rudém dresu už stihl oslavit v roce 2005 mistrovský titul.

Do branky se ale moc nedostal a odešel nejdříve v roce 2006 na hostování do Plzně a další sezonu strávil na hostování v Kladně. Odtud odešel na Slovensko, kde působil dva roky ve Slovanu Bratislava.

V roce 2010 se Bičík vrátil do české nejvyšší soutěže a v libereckém Slovanu prožil nejúspěšnější období své koraiéry. Byl jasnou jedničkou týmu, který překvapivě získal v roce 2012 mistrovský titul.

V lednu 2013 se rozhodl podruhé v kariéře vyzkoušet zahraniční angažmá a přestoupil do tureckého Mersinu. Po sestupu klubu z nejvyšší soutěže se přesunul na jednu sezonu do Izmiru, aby se teď vrátil do pražské Sparty.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme