To je nejcennější zlato z mistrovství Evropy, radoval se skifař Ondřej Synek

Český skifař Ondřej Synek obhájil v Bělehradě titul mistra Evropy, když ve finiši předjel Němce Hackera. Třetí příčku obsadil Litevec Griskonis.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Skifař Ondřej Synek se raduje z vítězství na mistrovství světa v jihokorejském Čchungdžu

Skifař Ondřej Synek se raduje z vítězství na mistrovství světa v jihokorejském Čchungdžu | Zdroj: ČTK

„Od olympiády to byl nejtěžší závod. Bolelo mě to od prvního tempa. Nevím, co bylo špatně, ale nebyl jsem to vůbec já,“ říkal v cíli Ondřej Synek.

„Navíc jsem přepálil začátek, kdy jsem se chtěl se všema udržet. Pak jsem se hrozně zahltil a bylo to těžký,“ dodal k průběhu závodu český skifař.

Přehrát

00:00 / 00:00

Od olympiády to byl nejtěžší závod, říkal v cíli šťastný Ondřej Synek

Jeho největším soupeřem byl Marcel Hacker z Německa, kterého Synek předjel až v závěrečném finiši.

„Trochu jsem ho podcenil, protože včera jsem ho lehce porazil. Ale dneska mi to nesedlo, tak to snad příště bude lepší,“ vysvětlil Ondřej Synek, který si z mistrovství Evropy odvezl už čtvrtou zlatou medaili.

„Tahle je asi nejcennější. Byl to hezký závod, jeli jsme vyrovnaně a pořád jsme se střídali ve vedení. Pro diváky to muselo být dramatické. Většinou to na mistrovství Evropy bývá jednodušší,“ dodal Ondřej Synek.

Vojtěch Bureš, Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme