Barbora Špotáková nebude házet na Zlaté tretře, trápí ji slepé střevo

Oštěpařka Barbora Špotáková zrušila start na dnešním mítinku Zlatá tretra v Ostravě. Světová rekordmanka a dvojnásobná olympijská vítězka má podezření na zánět slepého střeva.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

zlatá oštěpařka Barbora Špotáková

zlatá oštěpařka Barbora Špotáková | Foto: Petra Čechová

Největší atletický mítink v Česku tak přišel o jednu z největších hvězd. Zdravotní problém zastihl oštěpařku jen několik hodin před zahájením oštěpařských soutěží v Ostravě.

Trenér Špotákové Jan Železný v České televizi řekl, že nebude nutný operační zákrok. Oštěpařka by měla být odpoledne propuštěna z nemocnice.

Dvaatřicetiletá atletka se v letošní sezoně vrací k vrcholovému sportu po mateřské dovolené, rok po narození syna Janka absolvovala dva závody: Diamantovou ligu v Říme a Memoriál Josefa Odložila na pražské Julisce, obě soutěže vyhrála.

Běžec Merritt letěl do Evropy jen kvůli Zlaté tretře, v letadle byl za blázna

Číst článek

Zlatá tretra odstartovala v Ostravě včera soutěžemi kladivářů a kladivářek. Dnes na stadionu ve Vítkovicích začíná podprogram v půl druhé odpoledne, hlavní program o čtyři hodiny později.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme