Prezident Zeman jede na návštěvu Kraje Vysočina. Čeká ho návštěva firmy i židovských památek

Prezident Miloš Zeman s chotí dnes přijede na třídenní oficiální návštěvu Vysočiny. Na začátku zavítá na krajský úřad, jihlavský magistrát a k největšímu zaměstnavateli v regionu Bosch Diesel. V Polné se zúčastní otevření zrekonstruovaných židovských památek. Setká se také s veřejností.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Miloš Zeman na setkání s občany

Miloš Zeman na setkání s občany | Foto: Tomáš Mařas | Zdroj: Český rozhlas

„Je velmi rád za každou otázku. Určitě neodmítne odpovědět, byť by se ho někdo zeptal třeba, jestli umí uvařit guláš nebo jestli mu chutná koprová omáčka. Takové otázky má velmi rád,“ říká Ivana Šteklová z krajského úřadu.

Příležitost setkat se s lidmi bude mít dnes hned třikrát. Poprvé ve firmě Bosch, kde se setká se zaměstnanci a to bez vedení společnosti.

V 16 hodin pak vystoupí na spodním konci Masarykova náměstí v Jihlavě. Dále prezident zamíří do Polné, kde se s ním lidé mohou setkat od 17 hodin. Tam se také zúčastní slavnostního otevření zrekonstruovaných židovských památek.

Ve čtvrtek dopoledne se Miloš Zeman setká i s lidmi v Pacově a Humpolci.

Petr Palovčík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme