Uruguay nastoupí proti Anglii s uzdraveným útočníkem Suarezem

V důležitém utkání o postup ze skupiny nastoupí v dresu Uruguaye proti Anglii uzdravený útočník Luis Suarez. Naopak Portugalsko se musí na jeden zápas obejít bez vyloučeného Pepeho, otazník visí i nad Ronaldem.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Uruguaye Luis Suarez se připravuje před zápasem s Anglií

Útočník Uruguaye Luis Suarez se připravuje před zápasem s Anglií | Zdroj: ČTK

Pepe, který byl vyloučený v prvním zápase Potugalska na šampionátu obdržel trest na jedno utkání. Svému týmu tak bude řízný stoper chybět v sobotu proti USA.

Červenou kartu dostal obránce Realu Madrid po faulu na německého útočníka Müllera, kterého následně udeřil hlavou. Portugalsko pak na německý celek nestačilo a prohrálo vysoko 0:4.

Přehrát

00:00 / 00:00

Uruguay se může spolehnout na útočníka Suareze, Portugalsku bude chybět Pepe

Kromě Pepeho se možná bude muset trenér Bento obejít i bez své největší hvězdy Cristiana Ronalda. Nejlepší fotbalista světa absolvoval po úvodním utkání s Německem jen krátký trénink, který navíc opustil se zaledovaným kolenem.

Stejný trest jako Pepe obdržel i uruguayský obránce Pereira. Ten byl vyloučený v nastaveném čase v zápase s Kostarikou. Jeho tým nakonec prohrál překvapivě 1:3 a Pereira nenastoupí v dnešním důležitém utkání o postup ze skupiny proti Anglii.

V Areně Corinthians, kde šampionát začal, už by naopak neměl chybět uzdravený Uruguayec Luis Suarez. Proti Anglii, která spoléhá na jeho kolegu z liverpoolského útoku Daniela Sturridgeho, by měl nastoupit od první minuty.

Oba týmy mají po prvním zápase nula bodů, ale zatímco Anglie prohrála po dobrém výkonu s Italy, Uruguayci nezvládli utkání s podceňovanou Kostarikou, a ani případná remíza je proto na rozdíl od Angličanů dnes v Sao Paulu neuspokojí.

Hraje se od devíti večer českého času. Už od osmnácti nastoupí v hlavním městě Brasilia v duelu dvou zatím stoprocentních týmů skupiny ‚C‘ Kolumbie proti Pobřeží slonoviny a o půlnoci si v Natalu zahraje o první body Japonsko s Řeckem.

Jan Kaliba, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme