Do Slavkova v jeden den dorazí cyklisti i historická auta. Čekají se dopravní komplikace

Slavkov se tento týden musí připravit na dopravní komplikace – ve stejný den se tam bude konat mistrovství Česka a Slovenska v silniční cyklistice a festival historických aut. Organizátoři očekávají přes 10 tisíc návštěvníků.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Oldtimer Bohemia Rally 2014 v Mladé Boleslavi

Oldtimer Bohemia Rally 2014 v Mladé Boleslavi | Foto: Michal Plšek

Kvůli cyklistice bude uzavřená většina vjezdů do centra města. Zároveň se tam ale musí dostat historická auta na tradiční přehlídku Old Timer festival, která bude na Slavkovském zámku.

„Rozhodli jsme se navést účastníky Old Timeru tak, aby najížděli už během noci z pátku na sobotu, což by mělo naředit hlavní příjezd návštěvníků,“ vysvětluje tajemník Slavkova Bohuslav Fiala.

Kolem města připravili provizorní parkoviště pro tři tisíce aut. Na dopravu budou dohlížet i policisté. „Budeme řešit případné problémy na křižovatkách, budeme také na objízdných trasách,“ doplňuje mluvčí Iva Šebková.

Celkem organizátoři očekávají přes 10 tisíc návštěvníků.

Tomáš Jelen Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme