Hokejoví Rytíři Kladno jsou bez výkonného ředitele, Václav Bartoš končí

V kladenském hokeji nezůstane po nevydařené sezoně kámen na kameni. Další změna se týká nejužšího vedení klubu. Na pozici výkonného ředitele rezignoval Václav Bartoš.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr

Jaromír Jágr | Foto: David Kubíček

„Zájmy klubu musí být vždy nadřazené zájmům jednotlivců. Vizitkou klubu je A tým a v tomto směru je potřeba pracovat na nových základech,“ řekl na klubových internetových stránkách odstupující Václav Bartoš.

„Je nutné získat zpět důvěru fanoušků a Rady města Kladna a tu dále prohlubovat tak, aby se odrazila v práci, přístupu a výsledcích,“ vysvětlil důvody své rezignace Bartoš.

Do září bude funkci výkonného ředitele zastávat majitel klubu Jaromír Jágr. Nástupce Václava Bartoše převezme funkci až poté, co bude klub ekonomicky stabilizovaný, a jeho hlavním úkolem bude vrátit Kladno mezi hokejovou elitu.

„Rytíři Kladno pro mě budou i nadále srdcovou záležitostí a mé díky patří všem, s kterými jsem měl tu možnost spolupracovat. Zvláštní poděkování patří Jaromírovi, který mi byl oporou i v těžké době a při některých nelehkých rozhodnutích,“ dodal na klubovém webu Václav Bartoš, který byl v čele kladenského hokeje od léta 2011.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme