Valná hromada FAČR bude o hospodaření a drobných úpravách stanov

Velké emoce, napětí i překvapení, to všechno může nabídnout valná hromada Fotbalové asociace. Jen jedna z posledních pěti byla relativně klidná. Navázat by na ni měla ta dnešní.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Miroslav Pelta

Miroslav Pelta | Foto: Filip Jandourek

„Delegáti valné hromady se dozví, jak Fotbalová asociace hospodařila v uplynulém roce. Jednoznačně bude nadneseno, jak to bude vypadat v roce 2014,“ vypichuje generální sekretář Fotbalové asociace Rudolf Řepka téma, které by podle něj mělo být dnes tím hlavním.

Dále se bude probírat rozdělování členských příspěvků nebo zprávy jednotlivých komisí. Ale pozor, bude se také hlasovat o změnách stanov asociace. Úpravy jsou ovšem víceméně drobné.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na valné hromadě FAČR se nedají očekávat převratné změny, hlavním tématem bude hospodaření

„V uvozovkách tečky, čárky. Další věc je zapracování občanského zákoníku. Jako bod tři, když to řeknu nadneseně, politické záležitosti. Kosmeticky se změnila pasáž ve článku týkajícího se zániku členství.“

Ale ani tohle žádná revoluce nebude. Člen Fotbalové asociace, který neuhradí příspěvky, nebude nově vyškrtnut, ale vymazán z databáze.

Zdání ovšem může klamat. Tak jako před třemi lety, kdy z ničeho nic odstoupil předseda Ivan Hašek. Ať už bude valná hromada klidná či rušná, určitě o ní od nás uslyšíte.

Jan Suchan, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme