Střelec nedaleko texaského Houstonu zabil šest lidí včetně čtyř dětí

Šest lidí včetně čtyř dětí zabil na předměstí Houstonu v americkém státě Texas střelec. Policie útočníka krátce poté dopadla.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Střelec nedaleko texaského Houstonu zabil šest lidí včetně čtyř dětí

Střelec nedaleko texaského Houstonu zabil šest lidí včetně čtyř dětí | Zdroj: ČTK

Incident se odehrál ve městě Spring, které je asi 40 kilometrů severně od Houstonu.

Policie vyjela k místu činu kolem šesté hodiny večerní místního času a v domě na Leaflet Lane našla ženu a dítě, které střelil útočník do hlavy.

Žena policii stihla říct, že muž začal zabíjet po rodinné hádce. Policista Mark Herman uvedl, že po dalším prohledání zjistili, že na místě zemřely tři děti a dva dospělí. Jedno dítě zemřelo při převozu do nemocnice a další žena je v nemocnici v kritickém stavu.

Střelcem byl podle nejnovějších informací strýc rodiny. Ten po přestřelce sedl do stříbrné Hondy a začal ujíždět. Policie ho ale po krátké době vystopovala a následovala asi půlhodinová honička.

Skončila až ve slepé uličce, kde se muž po několika hodinách vzdal. Podle sousedů byla rodina velmi milá a silně věřící. Dětem bylo mezi čtyřmi a čtrnácti lety.

ČTK, Silvie Třeslínová, Simona Bartošová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme