Mistr světa Toni Kroos přestupuje do Realu Madrid

Záložník Toni Kroos, čerstvý fotbalový mistr světa, přestupuje z Bayernu Mnichov do Realu Madrid. Španělský velkoklub zaplatí za čtyřiadvacetiletého fotbalistu v přepočtu téměř 700 milionů korun.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Toni Kroos podepsal krátce po oslavách titulu z MS šestiletou smlouvu v Realu Madrid

Toni Kroos podepsal krátce po oslavách titulu z MS šestiletou smlouvu v Realu Madrid | Zdroj: Reuters

Toni Kroos přišel do mnichovského klubu před osmi lety a stal se oporou záložní řady Bayernu i německé reprezentace. Na o víkendu skončeném MS nastoupil ve všech zápasech v základní sestavě a dvakrát skóroval při vysokém vítězství 7:1 nad Brazílií. Šance měl i ve finále.

V Mnichově měl smlouvu ještě na rok, ale na prodloužení kontaktu se už před šampionátem nedohodl, čehož využil královský klub z Madridu.

Real Madrid svou novou posilu představí už dnes na domácím stadionu Santiaga Bernabéua. Kroos se Realu upsal až do roku 2020 a podle španělských médií zaplatí španělský klub Bayernu 25 milionů eur.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme