Pražskou Slavii posílí argentinský záložník Aldo Baéz

Vedení pražské Slavie hlásí před startem sezony další posilu. Do červenobílého dresu se oblékne argentinský záložník Aldo Baéz, který přichází ze slovenské nejvyšší soutěže z AS Trenčín.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bohemians 1905 - Slavia Praha (1:1)

Bohemians 1905 - Slavia Praha (1:1) | Foto: Tomáš Adamec

„V úterý podstoupí zdravotní prohlídku a následně podepíšeme s hráčem tříletou smlouvu. Kluby jsou na přestupu domluvené,“ vysvětlil na klubových internetových stránkách sportovní ředitel a člen představenstva Karol Kisel.

Pětadvacetiletý záložník působil v mládežnických reprezentačních výběrech Argentiny a do Trenčía přišel v roce 2008.

„Jde o velice kvalitního užitečného středopolaře, který hru skvěle čte a kontroluje. Je přesně tím typem hráče, kterého jsme hledali,“ dodává na klubovém webu Kisel.

„Jsem šťastný a těším se na novou výzvu ve Slavii. Když jsem se o jejím zájmu dozvěděl, hned jsem odpověděl, že do Slavie chci. Je to velký klub a pro mě osobně posun v kariéře,“ dodal k přestupu Aldo Baéz.

Slavii už v letní přestávce posílil navrátilec Martin Latka a záložník Jiří Bílek, který na sebe upozornil především v Liberci. Výraznou posilou by měl být i bývalý hráč červenobílých Milan Černý, záložník Jakub Petr z Olomouce nebo útočník Bekim Balaj. Ten přišel z pražské Sparty.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme