Sparťané přistoupí k odvetě jako k novému zápasu, potěšil je den volna

Před rokem už se fotbalisté Sparty s evropskými poháry ostudně loučili. Teď mají na svém prvním letošním výjezdu jistotu, že se jim to nepřihodí. V Tallinnu budou ve druhém předkole Ligy mistrů proti místní Levadii hájit sedmigólový náskok.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bořek Dočkal (vlevo) během odvety nechce přemýšlet o výsledku 1. zápasu

Bořek Dočkal (vlevo) během odvety nechce přemýšlet o výsledku 1. zápasu | Zdroj: ČTK

„Nálada je určitě příjemnější. Zvládli jsme první zápas předkola a vyhráli jsme Superpohár,“ připomíná záložník Lukáš Mareček vydařený vstup do sezony.

Celému týmu zlepšil náladu trenér Vítězslav Lavička, který mužstvu připravil odměnu: „Po utkání Superpoháru hráči dostali výjimečně volno navíc, takže měli možnost užít si letní den se svými blízkými.“

Přehrát

00:00 / 00:00

Spartu sleduje v Tallinnu reportér ČRo Jan Suchan

Od neděle ale už trénují Letenští naplno a žádné další úlevy nepřipadají v úvahu. Ani v samotném zápase nechtějí sparťané slevovat ze svých nároků, přestože by vzhledem k náskoku nemuseli hrát až tak naplno.

„Přistoupíme k tomu, jako by se hrál nový zápas, a nebudeme přemýšlet, jak dopadl zápas předtím. Myslím, že to je nejlepší cesta,“ říká záložník Bořek Dočkal.

Zápas Sparty v Tallinnu začíná v 18 hodin, Radiožurnál přinese z prvního poločasu přímé vstupy, druhou pětačtyřicetiminutovku bude vysílat přímo.

Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme