V Plzni o změně trenéra neuvažují. Uhrin má plnou důvěru, zdůrazňuje šéf Šádek

Plzeňská Viktorie nadále počítá se službami fotbalového trenéra Dušana Uhrina mladšího. Generální manažer západočeského klubu Adolf Šádek popřel informace o tom, že by současný kouč měl být v nejbližší době odvolán.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vedení plzeňské Viktorie o odvolání trenéra Dušana Uhrina ml. neuvažuje

Vedení plzeňské Viktorie o odvolání trenéra Dušana Uhrina ml. neuvažuje | Zdroj: ČTK

„Trenér Uhrin nikdy na vyhození nebyl a není ani teď. Jeho pozice je taková, jaká byla před půl rokem, kdy jsme ho angažovali,“ uvedl Šádek pro Český rozhlas.

O možném odvolání 46letého kouče se začalo spekulovat po nevydařeném vstupu Plzně do nové sezony. Po prohraném Superfinále se Spartou ztratili Viktoriáni body také po remíze v úvodním ligovém klání v Příbrami. Minulý ročník navíc Západočeši zakončili bez trofeje.

„V lize jsme skončili druzí, prohráli jsme finále poháru, ale znovu říkám, že vyhodit trenéra by byla zvrácenost,“ podotýká Šádek, který popírá spekulace o tom, že by jednal s jinými trenéry.

V zákulisí se mluvilo zejména o Miroslavu Koubkovi, Pavlu Hapalovi, který momentálně vede slovenskou Senici, a Luboši Kozlovi, jenž působí v pražské Dukle.

„Jde o dobré trenéry, ale zcela v klidu a se stoprocentní jistotou mohu říct, že ani s jedním koučem jsme nejednali. Trenér Uhrin má plnou důvěru,“ uzavřel Šádek.

Michal Jurman, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme