Lyon musíme hodit za hlavu, říká brankář fotbalistů Boleslavi Aleš Hruška

Domácí premiéra v novém ročníku Synot ligy čeká fotbalisty Mladé Boleslavi. Na Městském stadionu vyzvou v 17 hodin pražskou Duklu. Středočeši mají pro utkání jasný cíl, potvrdit úvodní výhru z Jihlavy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář Aleš Hruška by měl patřit k největším posilám Mladé Boleslavi.jpg

Brankář Aleš Hruška by měl patřit k největším posilám Mladé Boleslavi.jpg | Zdroj: ČTK

Na Vysočině Středočeši vyhráli 1:0. Byl to pro mužstvo třetí vítězný zápas v nové sezóně. Ve čtvrtek ale mladoboleslavští fotbalisté spadli na zem.

Ve třetím předkole Evropské ligy nestačili na Lyon a prohráli 1:4. Z mezinárodní scény se rychle musí přeorientovat. A hlavně na vysokou porážku je třeba rychle zapomenout.

Přehrát

00:00 / 00:00

Musíme porazit Duklu a potvrdit tak výhru z Jihlavy, burcuje Aleš Hruška

„Asi to zní hloupě, ale musíme tohle hodit za hlavu a potvrdit výhru v Jihlavě. Porazit Duklu, nic jiného nám nezbývá,“ ví moc dobře gólman Aleš Hruška.

Čtvrteční porážkou se nechce příliš zabývat obránce Antonín Rosa.

„Nesmíme v lize usnout na vavřínech jen proto, že hrajeme předkolo Evropské ligy. Čeká nás další důležité utkání, na které se připravíme jako na každé jiné.“

Boleslavští přitom věří, že do hlediště si najde cestu odpovídající počet příznivců. Na Lyon jich přišlo téměř pět tisíc. Jen sektor vyhrazený hostujícím fanouškům zel prázdnotou.

„Věřím, že to bylo taky naší zásluhou, že lidi nepřišli jenom kvůli Lyonu. Snad si sem lidi cestu najdou,“ říká strážce svatyně Aleš Hruška. Pro domácí pak v konfrontaci s Pražany hovoří statistika.

Dukla ve třech odehraných vzájemných duelech na Městském stadionu nebodovala. Navíc dokázala vstřelit jediný gól. Boleslavským se pak vyprazdňuje marodka, nejistý je pouze start Ondřeje Zahustela.

Pavel Petr, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme