Lucie Šafářová nestačila v osmifinále turnaje v Cincinnati na Halepovou

Česká tenistka Lucie Šafářová skončila na turnaji v Cincinnati v osmifinále, když nestačila na Rumunku Halepovou a prohrála ve dvou setech 4:6 a 5:7.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lucie Šafářová prohrála v osmifinále turnaje v Cincinnati s Rumunkou Halepovou

Lucie Šafářová prohrála v osmifinále turnaje v Cincinnati s Rumunkou Halepovou | Zdroj: ČTK

V prvním setu rozhodla ztráta jednoho podání. Obě tenistky se mohly spolehnout na servis a v průběhu celé sady si Halepová vybojovala dva brejkboly, Šafářová dokonce jenom jeden.

Rumunka dokázala také v pátém gamu jeden využít a to jí stačilo k zisku prvního setu. Ve druhém to bylo úplně opačně. Hrálo se spíše o to, která hráčka své podání uhraje.

Šafářová ztratila servis třikrát a její soupeřka pouze dvakrát. Na první dvě ztráty servisu dokázala česká tenistka hned v dalším gamu odpovědět, ale když ztratila podání v desátém gamu a pustila Halepovou do vedení 6:5 už zareagovat nedokázala a ztratila druhý set v poměru 5:7.

Tenisový turnaj mužů a žen v Cincinnati v USA (tvrdý povrch):

Muži (dotace 4,017.355 dolarů):
Dvouhra - 3. kolo: Wawrinka (3-Švýc.) - Čilič (14-Chorv.) 3:6, 6:0, 6:1, Benneteau (Fr.) - Janowicz (Pol.) 7:5, 6:1.

Ženy (dotace 2,567.000 dolarů):
Dvouhra - 3. kolo: Halepová (2-Rum.) - Šafářová (16-ČR) 6:4, 7:5.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme