Na Radiožurnál se vrací Koncerty pro jiné myšlenky. Na Kašperku zahrál Marek Ztracený

V červenci a srpnu naváže Lucie Výborná na projekt Koncertů pro jiné myšlenky, který odstartoval na jaře v době karantény. Jaké hudební hosty si pozvala v létě?

Praha (Aktualizováno: 20:30 3. 7. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladimír Mišík, Aneta Langerová, Ivo Jahelka, Marek Ztracený, Xindl X, skupiny Tatabojs, Lake Malawi nebo Police Symphony Orchestra — ti všichni přislíbili účast v letním projektu Koncertů pro jiné myšlenky na Radiožurnálu.

Kultura se pořád stěhuje, tak tady nefňukej, zní z ostravského kulturního centra Provoz u řeky

Číst článek

„Letošní prázdniny budou v mnoha ohledech netradiční. Řada lidí neodcestuje na dovolenou do zahraničí a své volné dny bude trávit na chatách, chalupách nebo v kempech. My jim tento čas chceme zpříjemnit,“ říká k páteční sérii koncertů šéfredaktor Ondřej Suchan.

Letní výpravy k táborákům, do zkušeben i na jiná místa otevíráme už tento pátek 3. července od 18.30 s Markem Ztraceným na hradě Kašperk, odkud se bude nejenom živě hrát a zpívat.

Příběhy o místě s řadou pověstí budou Lucii Výborné vyprávět kastelán Václav Kůs a moderátor Českého rozhlasu Martin Karlík, který na Kašperku příležitostně provází.

Všechny koncerty můžete sledovat živě na Radiožurnálu, na sociálních sítích nebo na webu iROZHLAS.

Anna Duchková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme