Autorka

Olga Štrejbarová

V rozhlase pracuji od roku 2004. Mou oblastí je, spolu s kolegyní, Jihlavsko. Jsme rádi, když se na nás obracíte se svými starostmi a my Vám je můžeme pomáhat řešit. Vítáme i pozvánky na zajímavé akce a tipy na skvělé a výjimečné lidi o kterých by se měli všichni dozvědět. Chceme být součástí Vašeho života. Těším se na vaše podněty na mailu: olga.strejbarova@rozhlas.cz. 

RSS autorky

Články autorky

| ČTK, Olga Štrejbarová |Zprávy z domova

Sníh s deštěm zastavil kamiony a autobusy na Vysočině. Měly problémy vyjet do kopců

Sněžení a déšť se sněhem ve středu ráno komplikovaly dopravu na Vysočině. Na několika místech v kopcích na Jihlavsku a Havlíčkobrodsku uvízly kvůli mokrému sněhu kamiony a autobusy. Dohlednost byla kvůli srážkám na mnoha místech špatná. Na Pelhřimovsku navíc napadlo několik centimetrů nového sněhu. Nehoda se nevyhnula 84. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno, podle policistů tam ale omezení není. Úplnou uzavírku nemají hlášenou na žádném z úseků kraje.

|Milan Kopecký, Olga Štrejbarová |Regiony

Při cestě z Jihlavy do Brna se na D1 obrňte trpělivostí. Až do Beranova se jezdí jedním pruhem

OBSAHUJE FOTOGALERII! Modernizace dálnice D1 postoupila blíže k Jihlavě. Aktuálně dělníci pracují v úseku mezi 112. a 119 kilometrem ve směru na Brno. Provoz je svedený do jednoho jízdního pruhu a obzvláště v dopravních špičkách, nebo v případě nehody je možné očekávat kolony. Práce pro letošní rok skončí v prosinci.

|Olga Štrejbarová |Regiony

Jízdy v jihlavské autoškole jsou extrémně náročné, tvrdí studenti. Stěžují si na ministerstvu

Udělat závěrečné jízdy v jihlavské autoškole je podle některých studentů extrémně náročné. Hodnocení je prý moc přísné a neobjektivní. Někteří dokonce označují chování komisařů za šikanu. Poslali proto stížnost na ministerstvo dopravy. Navrhují, aby ve vozech byly kamery a celou zkoušku zaznamenaly. Podle autoškol nemůže takový návrh uspět.

|Olga Štrejbarová |Regiony

Opravy třešťského vodovodu odříznou na den od vody tisíce lidí

Dvě třetiny obyvatel Třešti na Jihlavsku budou od dnešního večera bez vody. Důvodem jsou opravy vodovodu, které odříznou od vodního zdroje bezmála čtyři tisíce lidí. Rekonstrukce potrubí se budou provádět v části lidnatého městského sídliště od půlnoci a mají trvat celý následující den.