Autor

Pavel Kozler

Do Českého rozhlasu jsem poprvé nakoukl v roce 1997, tehdy jako návštěvník Dne otevřeného dveří v rozhlasovém studiu v Ústí nad Labem. A byla to návštěva osudová. Už pár dní poté jsem se začal seznamovat s rozhlasem „zevnitř“.

A poznávat ho mohu dodnes. Ať už z pozice redaktora, zprávaře, moderátora či editora v Českém rozhlase Sever, vedoucího programu Českého rozhlasu Region nebo intendanta regionálního vysílání.

Od dubna do června 2023 jsem byl pověřen řízením Českého rozhlasu Brno a Českého rozhlasu Zlín.

RSS autora

Články autora

|Pavel Pavlas, Pavel Kozler, Marína Dvořáková |Příroda

Ornitologické procházky s průvodcem přivítaly ptačí zpěv

Stovky lidí vyrazily ráno na různých místech České republiky poslouchat ptačí zpěv. Přilákala je akce nazvaná Vítání ptačího zpěvu. Procházky přírodou doplněné odborným výkladem se dnes a zítra konají celkem na 56 místech Česka - například ve Staré Lípě, Nepomuku nebo v okolí Litovického rybníka v Hostivici u Prahy.

|Pavel Kozler |Zprávy z domova

Policie chytila na D1 dalšího piráta silnic

Tři čtvrtě roku poté, co na dálnici D1 vytlačil z vozovky řidič při nebezpečném manévru řidičku osobního auta, dopadli dálniční policisté dalšího silničního piráta. Muže, který ve středu nebezpečnou a agresivní jízdou ohrožoval ostatní řidiče, už policisté obvinili z pokusu o těžké ublížení na zdraví.

|Lenka Rákosová, Martin Hromádka, Pavel Kozler |Zprávy z domova

Vstup do unie komplikuje provoz na hranicích

Na tuzemských hraničních přechodech se začaly tvořit fronty kamionů. Nejhorší je situace na hranicích s Německem a Polskem, kde se čekání může protáhnout přes deset hodin. Kvůli chystanému vstupu Česka do Evropské unie je totiž na hranicích vyšší provoz a spediční firmy již omezují svoji činnost. Na Rozvadově ohlásil anonym bombu.