V Praze startuje mistrovství České republiky ve výrobě pizzy

Třináct nejlepších výrobců pizzy bude odpoledne bojovat o titul mistra České republiky. Soutěž v přípravě pravé italské odstartuje v Praze.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pizza | Foto: photobucket.com

Finalisté byli vybráni ze 155 přihlášených účastníků. Vítěz postupuje na Mistrovství světa v Itálii.

"Soutěží se ve dvou kategoriích, a to v přípravě pizzy Margherita a jakékoli jiné dle vlastního výběru. Během patnácti minut musejí soutěžící stihnout obě dvě pizzy, rozporcovat je a dát ochutnat porotě. Porotců je celkem dvanáct a jsou mezi nimi populární osobnosti, například Petr Novotný, což je také předseda poroty," upřesnil prezident soutěže Luboš Xaver Veselý.

Lukáš Vincourek, Markéta Švehlová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme