Agassi se dočkal vítězství v Římě

Americký tenista Andre Agassi se dočkal vítězství na turnaji série Masters v Římě. V dnešním finále porazil Němce Tommyho Haase za necelé dvě hodiny 6:3, 6:3, 6:0 a v novém pořadí ATP Champions Race se posune na druhé místo za Švéda Thomase Johanssona. Ve čtyřhře triumfovali Češi Damm se Sukem.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andre Agassi

Andre Agassi | Foto: ATP

Naši deblisté Martin Damm a Cyril Suk zvítězili na tenisovém turnaji v Římě. Ve finále porazili pár Black - Hullyet 2:0 na sety.

Agassi vyhrál v Římě letošní třetí turnaj, předtím triumfoval ve Scottsdale a v Miami. Díky finálové účasti se ve světovém žebříčku posunul i Haas, jenž si polepší z jedenácté na čtvrtou pozici.

Agassi čekal na titul v Římě třináct let. V roce 1989 prohrál ve finále s Argentincem Albertem Mancinim, přestože měl mečbol. V neděli šel za vítězstvím cílevědomě, po hodině a půl vedl už 2:0 na sety a zápas zakončil semifinálový přemožitel Jiřího Nováka sadou bez ztráty gamu.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme