Ani tentokrát nevyhráli domácí

V noci na dnešek byla zahájena poslední čtvrtfinálové série hokejového Stanley Cupu. Hráči St. Louis dokázali zvítězit na ledě Dallasu 4:2 a v sérii se ujali vedení 1:0 na zápasy. Navíc to znamená, že dovršili úspěchy hostujících celků v prvních střetnutích, protože ve všech čtyřech zápasech se domácí neradovali z výhry ani v jednom případě.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V brance hostí se představil český gólman Roman Turek, který zlikvidoval celkem devatenáct střeleckých pokusů soupeře a pomohl svému týmu k překvapivému triumfu nad loňským finalistou play-off. Dnes v noci jsou na programu další 3 zápasy. Českého fanouška nejvíc láká druhý souboj Buffala s Pittsburghem. Start Jaromíra Jágra je však nejistý. Kapitán Tučňáků sice v úvodním vítězném zápase přihrál na první gól, ale v závěru druhé části hry se zranil a na led se již nevrátil. O jeho startu se rozhodne až těsně před zápasem.

Výsledek: Dallas - St. Louis 2:4 (1:2, 0:2, 1:0), branky: 10. MacLean, 53. Lukowich - 16. a 24. Reasoner, 10. Demitra, 29. Turgeon.

Dnešní program: Colorado - Los Angeles, Buffalo - Pittsburgh, New Jersey - Toronto.

Vojtěch Bidrman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme