V tanci nemám zábrany, říká atletka roku Ogordníková o vystoupení na slavnostním vyhlášení

Českou anketu Atlet roku opět ovládla oštěpařka. Stříbrná z mistrovství Evropy v Berlíně Nikola Ogrodníková vystřídala devítinásobnou vítězku Barboru Špotákovou, která sezónu 2018 vynechala kvůli mateřským povinnostem. Ogrodníková na slavnostním večeru ukázala, že se umí pohybovat nejen na atletických stadionech.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nikola Ogrodníková na slavnostním vyhlášení ankety Atlet roku 2018 vystoupila spolu s Evou Vrabcovou Nývltovou a Anežkou Drahotovou.

Nikola Ogrodníková na slavnostním vyhlášení ankety Atlet roku 2018 vystoupila spolu s Evou Vrabcovou Nývltovou a Anežkou Drahotovou. | Foto: Kateřina Šulová | Zdroj: ČTK

Pěvecko-taneční číslo trojice medailistek ze šampionátu v Berlíně mělo jednu dominantní postavu, a tou byla právě Nikola Ogrodníková.

Přehrát

00:00 / 00:00

V tanci nemám zábrany, říká aletka roku Ogordníková o vystoupení na slavnostním vyhlášení

„V tanci nemám myslím nějaké zábrany. Když jdu na diskotéku, tak většinou tančím i sama na prázdném parketu a je mi to úplně jedno,“ usmívala se osmadvacetiletá oštěpařka.

To bývalá běžkyně na lyžích a aktuálně třetí nejlepší evropská atletka na maratonské trati Eva Vrabcová-Nývltová o sobě říkala, že je hudební antitalent a před vystoupením se musela vypořádat s nervozitou.

„Měla bych si dát něco ostřejšího, abych to přežila. Ale ne, já nepiju, ale nervozita je hodně velká,“ říkala Vrabcová-Nývltová.

„Nervózní jsme byly na generálce, kdy jsme poprvé zkoušely v kostýmech a mně ten můj sjel úplně dolů, takže jsem tady stála jen v podprsence, což bylo docela vtipné,“ dodala třetí z taneční skupiny chodkyně Anežka Drahotová.

Atletkou roku se stala oštěpařka Ogrodníková, druhá skončila chodkyně Drahotová

Číst článek

Nic takového se ale Drahotové nakonec na slavnostním večeru nestalo a po konci programu byla ráda, že na pódiu si mohla vyzkoušet novou roli.

„Musím říct, že jsem se moc nerozmýšlela, protože mi ani nepřišlo, že bych měla na výběr. Ale zpětně jsem za tu zkušenost ráda. Tréninky byly docela náročné a chvilkami jsem si říkala, jestli to nebyla chyba,“ usmívala se Drahotová.

„Teď už jsem byla jistější, protože jak tu byli lid, tak jsem se chtěla předvést,“ doplnila Anežku Drahotovou Nikola Ogrodníková, vítězka ankety Atlet roku, která ukázala, že cit pro rytmus se jí může hodit nejen v oštěpařském sektoru.

Při slavnostním vyhlášení ankety Atlet roku 2018 vystoupilo pěvecké a taneční atletické trio ve složení Eva Vrabcová Nývltová, Nikola Ogrodníková a Anežka Drahotová.

01:11 – 11. 11. 2018

2 5

Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme