Radost českých mílařů. Kristiina Mäki s partnerem oznámili, že z nich brzy bude rodina

Elitní česká mílařka Kristiina Mäki oznámila fanouškům radostnou novinu. Se svým partnerem Filipem Sasínkem, který je také vynikajícím českým běžcem, očekávají narození dítěte. Osmadvacetiletá atletka to fanouškům sdělila na tiskové konferenci k připravované sérii běžeckých závodů Runaway Run.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dítě podle Mäki plánované nebylo. „Je to pro mě velké překvapení. Ale jsem moc ráda, že to vyšlo na sezonu, kdy závodění je omezené, ranking pro olympiádu je zmrazený a těžko se hledá motivace,“ řekla pro Sport.cz rodačka z Finska, která bude v příštím týdnu kapitánkou štafetového týmu při pražském dílu série běžeckých závodů Runway Run.

Nejlepší česká maratonkyně je maminkou. O své štěstí se Vrabcová podělila fotkou z porodnice

Číst článek

K závodění se chce po mateřské pauze vrátit. Není podle ní nereálné stihnout sedm měsíců po porodu již olympijské hry v Tokiu, které byly kvůli koronaviru přeloženy o rok na příští léto.

„Věřím, že se to dá stihnout. Dělala jsem si průzkum mezi atletkami, za jak dlouho se vrátily, a pár příkladů našla. Myslím, že nebude těžké se vrátit fyzicky. Spíš skloubit, že nás bude o jednoho víc. Jsme atleti, můžeme se v tréninku střídat. Ale možná si to maluju moc pozitivně,“ uvedla.

Kristiina Mäki se svým partnerem Filipem Sasínkem:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

. . . #cekameMiminko #babyIsComing

Příspěvek sdílený ❤︎ ̈ (@kristiinamaki),

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme