Augusta s Martincem pozvali sedm hráčů do kempu

Trenéři české hokejové reprezentace Josef Augusta a Vladimír Martinec zveřejnili jména sedmi hráčů, se kterými počítají pro přípravná utkání před mistrovstvím světa proti Švýcarsku a Slovensku. Jde o hokejisty z klubů, které nepostoupily do play off, a nečeká je baráž.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Josef Augusta

Josef Augusta | Foto: Český svaz ledního hokeje

V reprezentačním dresu by se tak měli poprvé objevit brankář Marek Pinc z Litvínova, obránci Marek Černošek z Havířova a vsetínský Petr Kuboš a útočníci Jiří Novotný z Českých Budějovic s Lubomírem Korhoněm z Havířova. Ty doplní ještě obránce karlovarský Lukáš Zíb a budějovický útočník Martin Štrba.

Přípravná utkání sehrají naši 4. dubna v Mladé Boleslavi se Švýcary a o den později se stejným soupeřem v Táboře. V úterý 9. dubna čeká úřadující světové šampióny zápas proti Slovensku v Olomouci, odveta je na programu následující den v Martině.

Karel Vojíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme