Austrálie v závěru otočila zápas s Japonskem

Úvodní duel čtvrtého hracího dne fotbalového MS vyhráli Australané na úkor Japonska v poměru 3:1. Hráči ze země vycházejícího slunce dlouho vedli, ale Australané dokázali během posledních šesti minut nastřílet tři góly a zsalouženě vyhráli.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Australané se radují z gólu proti Japonsku

Australané se radují z gólu proti Japonsku | Foto: AFP

Japonsko vedlo od 26. minuty, kdy se trefil Nakamura. Potom vzal vše do svých rukou Cahill, který v 84. minutě srovnal na 1:1, v 89. minutě dal vítěznou branku na 2:1 a vše nakonec pojistil střídající Aloisi.

Výsledek:

Austrálie - Japonsko 3:1 (0:1)

Branky: 84. a 89. Cahill, 90+2. Aloisi - 26. Nakamura. Rozhodčí: El Fatáh (Egypt) - Dante (Mali), Ndoye (Sen.). ŽK: Grella, Cahill, Aloisi - Mijamoto, Takahara, Moniwa. Diváci: 41.513 (vyprodáno).

Sestavy:

Austrálie: Schwarzer - Neill, Moore (61. Kennedy), Chipperfield - Emerton, Grella, Culina, Wilkshire (75. Aloisi), Bresciano (53. Cahill) - Kewell, Viduka. Trenér: Hiddink.

Japonsko: Kawaguči - Cuboi (56. Moniwa, 90. Oguro), Mijamoto, Nakazawa - Komano, H. Nakata, Fukuniši, Nakamura, Alex - Takahara, Janagisawa (79. Ono). Trenér: Zico.

Filip Grim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme