Bedáňovou čeká ve Wimbledonu Američanka Capriatiová

Ve třetím kole tenisového Wimbledonu nastoupí dnes naše Daniela Bedáňová na kurtu číslo jedna proti favorizované Američance Jennifer Capriatiové. Třetí nasazené hráčce zatím třetí grandslam sezóny vychází - ve dvou zápasech neztratila ani set. S Capriatiovou se Bedáňová ještě nikdy neutkala.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dája Bedáňová

Dája Bedáňová | Foto: Wimbledon

Dája Bedáňová hodlá hrát uvolněně, protože svůj cíl v Londýně už splnila: "Tady budu hrát poprvé na velkém kurtu, ve Francii, na Australian i US Open už jsem si na takovém kurtu zahrála, tady to bude premiéra, bude to určitě super pocit. Splnila jsem to, co jsem si s otcem stanovila, to znamená uhrát dvě kola, kde jsem byla žebříčkově lepší. Uvidíme dnes, jak to půjde."

Zápas mezi Bedáňovou a Capriatiovou začne po duelu Nizozemce Krajicka se Srichaphanem z Thajska. Ti startují ve 14. hodin.

Petr Souček, Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme