Berounští si prohlédli navzdory vodě Stanleyův pohár

Trofej Stanleyův pohár představili fanouškům v Berouně na hřišti v Hlinkách hokejisté Jiří Fischer a jeho tři spoluhráči z Detroitu Dominik Hašek, Jiří Šlégr a Ladislav Kohn. Původně se měla slavnost konat na Husově náměstí, ale kvůli záplavám pořadatelé akci přesunuli.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stanley Cup

Stanley Cup

Původní show sice byla zrušena, ale hokejista Jiří Fischer spolu se svými detroitskými spoluhráči Dominikem Haškem a Jiřím Šlégrem pohár předvedli více než tisícovce nadšených lidí v improvizovaných podmínkách sportovního areálu v části města, kam voda nedosáhla. Za všechny slíbil Dominik Hašek, že putování se Stanley Cupem bude mít charitativní charakter: "Doufám, že se nám podaří během dalších dnů, kdy bude cesta poháru pokračovat v Pardubicích, shromáždit co nejvíce prostředků pro všechny, které letošní katastrofa potkala." Fischer se Šlégrem uspořádali autogramiádu, ze které měli největší radost malí příznivci hokeje. Jejich rodiče mezitím přinášeli své příspěvky do připravené pokladny, z níž poputují na konta ve prospěch obětí záplav.

Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme