Brückner povolal do Řecka Mlejnského, Bolfa a Horvátha

Trenér fotbalové reprezentace Karel Brückner povolal do týmu pro středeční přátelský zápas v Řecku další tři hráče - obránce Antonína Mlejnského z Viktorie Žižkov a Reného Bolfa z Baníku Ostrava a na post ofenzivního záložníka Pavla Horvátha z Teplic. Kvůli zranění totiž nemohou hrát obránci Milan Fukal a Zdeněk Grygera. Ten má problémy s kotníkem, který si poranil na turnaji na Kypru.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbalisté

fotbalisté

Nováčkem bude v reprezentaci Mlejnský, Bolf oblékl národní dres jen jednou - v srpnu před dvěma lety v Ostravě proti Slovinsku. Horváth se do mužstva vrací poté, co vynechal zápas ve Walesu. Mlejnského si Brückner pochvaluje za jeho práci na pravém kraji obrany a Horváth je podle něj univerzálním hráčem - měl by nastoupit na postu defenzivního záložníka.

Kouč Brückner hodlá v Řecku zdokonalit přechod z obrany do útoku, který se mu v minulém utkání proti Walesu nelíbil. Rád by také, aby se konečně zlepšila koncovka a aby národní mužstvo proměňovalo více gólových příležitostí. Motivaci má útočník Jan Koller, kterého dělí jediná branka od stobrankové hranice klubu kanonýrů.

Miroslav Bureš, Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme