Čas k možným přestupům v extralize se krátí

Hokejová extraliga uzavře zítřejší půlnocí možnost přestupů pro tuto sezonu. Také z tohoto důvodu se dnes uskutečnilo několik zajímavých změn na soupiskách.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jednou z nich byl příchod zkušeného čtyřiatřicetiletého útočníka Havířova Tomáše Sršně do Vítkovic. Vítkovice potřebují po sedmi zápasech bez výhry oživit útočnou hru a tak na zbytek sezony angažovali bývalého reprezentanta Sršně. Ten letos odehrál za Havířov 39 utkání, v nichž dal jedenáct gólů a na třináct přihrál. Příchod Sršně uvítal trenér Vítkovic Alois Hadamczik.

Dalším novým hráčem v dresu Vítkovic bude zkušený a technicky vybavený plzeňský útočník David Pospíšil. Ten má na svém kontě téměř pět set odehraných zápasů v nejvyšší soutěži. Letos zatím v extralize vstřelil deset branek. Na západ Čech za něj výměnou poputují také útočníci - Slovák Ján Pleva a Libor Polášek. Oba si letos připsali pouze tři branky.

Do Zlína se z Plzně vrátil obránce Michal Šafařík, kterému skončilo hostování. Všichni hráči by za své nové týmy měli nastopit už v pátečním ligovém kole.

Milan Kopp, Marcel Pencák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme