Česko smetlo v hokejové přípravě Francii

Čeští hokejisté zvítězili v přípravném mezistátním utkání v Karlových Varech nad Francií vysoko 8:0 po třetinách 0:0, 2:0 a 6:0. Hned dvakrát se trefili pardubičtí hráči Jiří Dopita a Petr Čáslava, o další úspěchy se zasloužili Petr Koukal, Aleš Hemský, Jakub Klepiš a Radek Duda.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Slavomír Lener

Slavomír Lener

Dalším soupeřem Lenerova výběru před nadcházejícím mistrovstvím světa budou v pátek v Moskvě a v neděli v Ostravě hokejisté Ruska. Současně půjde o bronzové medaile z letošní Euro Hockey Tour.

Výsledek:

Česká republika - Francie 8:0 (0:0, 2:0, 6:0)

Branky a nahrávky: 30. Dopita (Kraft, Linhart), 39. Koukal (Dopita, Průcha), 42. Čáslava (J. Straka), 45. Hemský (Duda), 46. Klepiš, 50. Čáslava (Mikeska, J. Straka), 53. Dopita (Malinský), 58. Duda (J. Straka). Rozhodčí: Schimm (Něm.) - Blümel, Pouzar (oba ČR). Vyloučení: 2:6. Využití: 1:0. Diváci: 3600.

Sestavy:

Česká republika: Salfický (30. Málek) - Hunkes, Hejda, Malinský, Čáslava, Linhart, Melichar - Průcha, Dopita, Koukal - Hlaváč, Kraft, Hemský - Duda, J. Straka, Mikeska - Klepiš, Olesz. Trenéři: Slavomír Lener, Antonín Stavjaňa.

Francie: Lhenry (30. Rolland) - Carriou, Pousset, Favarin, DeWolf, Pouget, S. Bachelet, Prunet, Besch - F. Rozenthal, Chauvel, Zwikel - Dostal, Briand, Bellemare - Daramy, M. Rozenthal, Mortas - Gras, Coqueux. Trenér: Heikki Leime.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme