Českobudějovičtí hokejisté porazili Slavii

Hokejisté Českých Budějovic pokračují v překvapivých výhrách. Poté, co vyřadili nejlepší celek základní části extraligy Liberec, zvítězili v úvodním semifinálovém utkání i na ledě pražské Slavie. Svěřenci trenéra Josefa Jandače dnes vyhráli díky brankám Tomáše Vaka a Reného Vydareného z přesilových her 2:0, a triumfovali tak i ve čtvrtém duelu na soupeřově hřišti v play off.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Play off ELH

Play off ELH

Výborné výkony obou brankářů - budějovického Turka a Slávisty Fraňka - se podepsaly na faktu, že bezgólový stav vydržel až do 56. minuty. V té chvíli se Jihočeši v přesilovce pět na tři ujali vedení a chilku poté, kdy už Pražané byli ve čtyřech, inkasovali podruhé. Hosté tedy zdařile navázali na výborné výkony proti Liberci, předváděli hokej nepostrádající herní disciplínu, obětavost ani chytrost. Připočteme-li bezchybného Romana Turka, Slávité mají před druhým zápasem o čem přemýšlet. Napoprvé podlehli Českým Budějovicím 0:2

Výsledek:

Slavia Praha - České Budějovice 0:2 (0:0, 0:0, 0:2) Branky a nahrávka: 54. Vak, 58. Vydarený (Kotrla). Rozhodčí: Minář, Homola - Čech, Chytil. Vyloučení: 10:6, navíc Duda (Slavia) 10 min. Využití: 0:2. Diváci: 12.011. Stav série: 0:1.

Sestavy:

Slavia Praha: Franěk - Kadlec, Kolařík, J. Novák, Žižka, Žabka, Graňák, Pojkar - Bednář, Beránek, Tomica - Prorok, Vlasák, Sup - Duda, Divíšek, Dlouhý - D. Hruška, Sobotka, Kopecký - Vondrka. Trenéři: Růžička, Weissmann a Kalous.

České Budějovice: Turek - Posmyk, Gřegořek, Harant, Kutlák, Kotaška, Vydarený, Mucha - M. Hudec, Brabenec, Veselý - Hřebejk, Šimánek, Sailer - L. Květoň, Vak, Kotrla - Gulaš, Mertl. Trenéři: Jandač a Kupka.

Filip Grim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme