Českou fotbalovou reprezentaci překvapivě převezme Straka

Fotbalovou reprezentaci povede v přípravném utkání proti Maltě František Straka. Rozhodl o tom výkonný výbor fotbalového svazu v rozporu s doporučením expertní skupiny, kterou z velké většiny sám sestavil. Ta navrhovala Dušana Uhrina staršího.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

František Straka - archiv. snímek

František Straka - archiv. snímek | Zdroj: ČTK

Dušan Uhrin ale dostal v tajném hlasování jenom pět hlasů, jeden získal Jaroslav Hřebík a šest František Straka. V improvizačně zorganizovaném druhém kole vyhrál Straka nad Urinem sedm ku pěti. O podrobnostech se na výkonném výboru nejednalo, takže žádné spolehlivé informace o tom, kdo sestaví Strakovu smlouvu a na jaké časové období bude platná, neexistují.

Jednání výkonného výboru skončilo předčasně, takže se nedostalo na důležitá témata. Jedním z nich mělo být schválení návrhu na svolání mimořádné valné hromady pražského fotbalového svazu, která mohla ovlivnit rozložení hlasů při červnové volbě nového svazového vedení.

Milan Kopp, Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme