Češky se domů vrací s nepořízenou

Českým tenistkám se ve finálové skupině Fed Cupu v Madridu nevydařila ani poslední bitva proti Argentině. Už po dvouhrách bylo jasné, že i napotřetí vybojují vítězství soupeřky, a ani výhra v deblu nezmírnila velké zklamání z celé soutěže. Do finále postoupily s přehledem Rusky, o jejich soupeřkách se rozhodne až zítra.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Denisa Chládková

Denisa Chládková | Foto: Chlakdova.de

V prvním duelu české tenistky podlehly po boji Rusku 1:2, pak nestačily na Francii (0:3). Zápas s Argentinou načala nešťastně Květoslava Hrdličková, která podlehla Clarise Fernandezové 4:6, 3:6. O vyrovnání bojovala Denisa Chládková, ale ani ona proti Marii Emilii Salerniové neuspěla - prohrála 4:6 a 3:6. Společnými silami obě české singlistky vybojovaly alespoň bod ve čtyřhře. O soupeřkách ruského družstva ve finále se rozhodne v sobotu, kdy změří síly dosud neporažené týmy ze skupiny B Belgie a domácí Španělsko.

ČR - Argentina 1:2 (Chládková - Salerniová 4:6, 3:6, Hrdličková - Fernandezová 4:6, 3:6, Hrdličková, Chládková - Salerniová, Montalvová 3:6, 6:4, 6:2)

Tabulka: 1. Rusko 3-0, 7:1, 2. Francie 1-1 3:2, 3. Argentina 1-1 2:4, 4. Česká republika 0-3 2:7.

Vojtěch Bidrman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme