Český trucker David Vršecký vyhrál v Mostě tři závody ME

David Vršecký na Buggyře triumfoval na mosteckém okruhu ve třech jízdách dalšího podniku mistrovství Evropy ze čtyř, přesto jeho ztráta na průběžně vedoucího muže seriálu Antonia Albaceteho s MANem vzrostla o jeden bod. Český pilot totiž skončil navíc jednou třetí, zatímco Španěl vybojoval třikrát druhé místo a jednou zvítězil.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Vršecký pod sprškou šampaňského na stupních vítězů

David Vršecký pod sprškou šampaňského na stupních vítězů | Foto: Tomáš Adamec

Vršecký vyhrál obě sobotní jízdy, na začátku nedělního programu ho ale trápily problémy s pneumatikami. V první z jízd tak obsadil až třetí místo za vítězným Španělem Albacetem a druhým Němcem Hahnem. Druhý závod už ale s přehledem vyhrál, přestože musel podle nových pravidel startovat až ze třetí řady.

František Vojtíšek na Renaultu si připsal dvakrát bod za desátá místa. Celkově vede v seriálu mistrovství Evropy Antonio Albacete o patnáct bodů před Davidem Vršeckým, Františku Vojtíškovi patří deváté místo.

Ladislav Holomčík, Mirko Vasič, Tomáš Adamec Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme