Český výběr bude hrát o finále ME ve volejbalu

Vynikající výkon a hladká výhra našich volejbalistů nad jedním z favoritů turnaje Ruskem v poměru 3:0 udělala v ostravském Paláci kultury a sportu radost více než osmi tisícovkám diváků.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

"Že porazíme Rusko 3:0, mě nenapadlo ani v divokém snu. Přehráli jsme jednoho z favoritů, a to poměrně hladce. To nás ale trochu zavazuje podat minimálně stejný výkon v bojích o medaile," prohlásil kapitán týmu Ivo Dubš. O finále se naši utkají s Itálií, jedním z nejsilnějších týmů světa.

Trenér Zdeněk Haník přiznal, že tak dobře své svěřence hrát ještě neviděl. Zdůraznil, že dlouho připravoval hráče na to, že pokud chtějí do světové špičky, musí se naučit porážet i silné týmy. Hráče do dalších bojů posunula kromě výborného výkonu i velká touha a odhodlání uspět.

V semifinále Mistrovství Evropy se naši představí v sobotu odpoledne, Česká televize zařadila do svého vysílání operativně přímý přenos jejich duelu s Itálií.

Jan Rosenauer, Tomáš Lörincz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme