Čeští házenkáři na Rusko nevyzráli

Třetí vystoupení českým házenkářům na světovém šampionátu v Tunisku nepřineslo ani bod. Favorizovanému Rusku podlehli 21:25. Postup do dalších bojů mistrovství se tak českému týmu vzdálil. Nemusí jim stačit ani dvě vítězství v závěrečných duelech skupiny.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Házená

Házená

Čeští hráči s Ruskem drželi krok jen do poloviny zápasu, na začátku druhé třicetiminutovky získali Rusové mírný náskok, který si bez potíží udrželi. Bez ztráty bodu jsou v naší B skupině vedle Rusů ještě házenkáři Slovinska, zvítězili nad Alžírskem 33:28 a v tabulce jim patří druhá příčka. Na třetí místo se posunul Island po vítězství 31:22 nad Kuvajtem, Češi jsou čtvrtí.

Výsledek:

ČR - Rusko 21:25 (12:12)

Sestavy a branky:

Česko: P. Štochl, Galia - Nocar 2/1, Brůna, Řezníček 2, Laclavik 1, Piskač 2/2, Filip 5, Farář, Jícha 8, Radčenko, Juříček 1/1, Hynek, Szymanski.

Rusko: Kostygov, Tarasov - Ivanov 5, Kajnarov, Jerorov 4, Jevdokimoc, Černov, Baškin 4, Rastvorcev 2, Kovaljov, Peškov, Černovjanov, Čipurin 2, Kokšarov 8/1, Lomanov, Zajkin.

Ladislav Válek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme