Čeští hokejisté porazili v přípravě na Karjalu Slováky 4:3

Naše hokejová reprezentace porazila v přípravném utkání na Karjala Cup v Plzni úřadující mistry světa ze Slovenska 4:3 a v 27. vzájemném zápasu si připsala jubilejní dvacátou výhru. Třemi asistencemi se na vítězství svěřenců Slavomíra Lenera podílel Richard Král, vítěznou branku vstřelil v 41. minutě jeho třinecký spoluhráč Libor Procházka.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

S. Lener

S. Lener | Foto: Michal Doležal

Duel s letošními mistry světa byl pro české reprezentanty poslední prověrkou před druhým turnajem série Euro Hockey Tour. Euro pro ně začne čtvrtečním utkáním v Pardubicích proti Švédsku, o víkendu se pak v Helsinkách střetnou s Finskem a Ruskem.

Výsledek:

Česká republika - Slovensko 4:3 (1:0, 2:3, 1:0)

Branky a nahrávky: 11. Michálek (Hudler), 23. Richter (R. Král, Pletka), 28. Pletka (R. Král, Duda), 41. L. Procházka (R. Král) - 27. Kropáč (Čakajík), 27. Špilár (Tomík), 30. Hurtaj (Čakajík, Tomík). Rozhodčí: Schimm (Něm.) - Bláha, Pešek (oba ČR). Vyloučení: 5:4. Využití: 0:1. Diváci: 4500.

Sestavy:

Česká republika: Málek - L. Procházka, M. Richter, Židlický, M. Sýkora, P. Kadlec, Čáslava, Kolařík, F. Kučera - Duda, R. Král, Pletka - P. Sýkora, Broš, J. Hlinka - Čaloun, Marha, Tenkrát - V. Polák, Hudler, Michálek. Trenéři: Slavomír Lener, Vladimír Růžička a Antonín Stavjaňa. Slovensko: Šimonovič - Čakajík, Žabka, Devečka, Urban, A. Novotný, Starosta, Ivičič, Topoli - Kropáč, Hurtaj, Pištek - Tomík, Lipianský, Špilár - Hanzal, Kukumberg, Zlocha - Barinka, M. Ružička, Tomas. Trenéři: František Hossa a Ján Šterbák.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme