Chelsea jde do odvety s těsným náskokem

Fotbalisté Chelsea s brankářem Petrem Čechem mají vykročeno k účasti ve finále Ligy mistrů, ale k odvetě na soupeřovo hřiště povezou hubený jednobrankový náskok. V dnešním první semifinálovém duelu proti Liverpoolu vyhráli 1:0 po trefě Joea Coela z 29. minuty.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Čech

Petr Čech | Foto: Tomáš Kohout | Zdroj: Český rozhlas

Jak už bývá zvykem při zápasech anglických klubů, na žádné taktické oťukávání nebyl čas. Oba týmy se do sebe zakously a především na Chelsea bylo vidět, jak moc chce soupeři vrátit dva roky staré vyřazení. Hosté přijeli s defenzivní taktikou a od prvních minut museli zachytávat především kolmé pasy, kterými zásobovali spoluhráči pohyblivého Drogbu. A právě po jeho akci padl rozhodující gól zápasu.

FC Chelsea - FC Liverpool 1:0 (1:0). Branka: 29. J. Cole. Rozhodčí: Merk - Salver, Kadach (všichni Něm.). ŽK: Mascherano (Liverpool). Diváci: 42.000 (vyprodáno).

Sestavy: Chelsea: Čech - Ferreira, Terry, Carvalho, A. Cole - Mikel, Lampard, Makelele, J. Cole (85. Wright-Phillips) - Drogba, Ševčenko (76. Kalou). Trenér: Mourinho. Liverpool: Reina - Arbeloa, Carragher, Agger, Riise - Gerrard, Xabi Alonso (83. Pennant), Mascherano, Zenden - Kuijt, Bellamy (53. Crouch). Trenér: Benítez.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme