Chovanec oznámil nominaci

Trenér fotbalové reprezentace Jozef Chovanec oznámil nominaci pro přípravné utkání v Makedonii. Ve výběru je sedmnáct legionářů a jen tři hráči z české Gambrinus ligy. Úplným nováčkem je Tomáš Ujfaluši z Hamburku, Tomáš Votava z Mnichova 1860 se do národního výběru vrací po delší době.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenéru Jozefu Chovancovi bude chybět zraněný Patrik Berger a obránci Karel Rada a Tomáš Řepka. Ti mají trest za karty v minulých zápasech. Starosti však měl reprezentační kouč i se zajištěním soupeře.

Nominace Česka: brankáři: Ladislav Maier (Rapid Vídeň), Pavel Srníček (Brescia)

obránci: Milan Fukal, Tomáš Ujfaluši (oba Hamburger SV), Radoslav Látal (Schalke), Jiří Novotný (Sparta), Roman Týce, Tomáš Votava (oba Mnichov 1860), Petr Vlček (Standard Lutych)

záložníci: Radek Bejbl (Lens), Marek Heinz (Hamburger SV), Pavel Horváth (Sporting Lisabon), Pavel Nedvěd, Karel Poborský (oba Lazio Řím), Tomáš Rosický (Dortmund), Vladmír Šmicer (Liverpool), Jiří Jarošík (Sparta)

útočníci: Jan Koller (Anderlecht), Pavel Kuka (Slavia Praha), René Wagner (Rapid Vídeň)

Michal Petrák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme