Co právě teď zajímá hokejovou chůvu?

Jak hodnotí právě probíhající mistrovství světa ve Švédsku hokejový agent? Co říká vývoji Stanley Cupu? To jsou dvě z mnoha otázek, na které bude odpovídat Jaromír Henyš v neděli po desáté hodině v pořadu Na střídačce. Zeptat se ho můžete i Vy, telefonicky či na internetu na adrese www.rozhlas.cz/chat. Muž, který se stará o hokejové hvězdy, si na nezajímavý život rozhodně stěžovat nemůže.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Henyš je ženatý, dcera Alice je manželkou bývalého hokejisty Davida Volka a syn Jaromír se jako advokát zapsal do povědomí sportovních fanoušků vystupováním v kauze okolo hokejového Vsetína. K práci agenta se dostal náhodou po emigraci svého zetě, který utekl za angažmá v klubu NHL New York Islanders.

Pracovní náplň Jaromíra Henyše v sobě kombinuje, jak funkci vyhledávače talentů, tedy scouta, tak i člověka, který již nasmlouvaným hráčům pomáhá prakticky ve všem a kterému se občas přezdívá babysitter - chůva. A tak v sezóně shlédne třeba i sedm zápasů týdně a když se jeho ovečky vrací na prázdniny domů shání jim třeba auto, či pomáhá zařídit doklady pro potomka.

Jan Dvořák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme